За Нас
Doorman LOGO 3
[porto_carousel stage_padding=“0″ margin=“10″ autoplay=“yes“ autoplay_timeout=“3000″ items=“1″ items_lg=“1″ items_md=“1″ items_sm=“1″ items_xs=“1″ show_dots=“yes“ loop=“yes“ animate_out=“fadeOut“]

[/porto_carousel]

Дорман

Магазин за врати


Врати Doormann е верига магазини, която предлага най-голямото разнообразие от екстериорни и интериорни врати за Вашия дом, офис или вила, с отлично качество и визия. Предлаганите врати се отличават с елегантен дизайн, здравина, сигурност и перфектна изработка. Благодарение на богатия асортимент от стилни врати в изобилие от цветова гама и модели, Вие можете да намерите най-рационалното и практично решение за Вас.

Когато клиентите ни посетят, те всъщност получават сигурност, уют и стил за своя дом, а не просто врата.

Нашата цел е винаги да отговаряме на нуждите на нашите клиенти, като получават качествено, бързо и компетентно обслужване, а най-голямото ни предимство са достъпните цени и поддръжката на постоянна складова наличност! Най-големия успех за нас е постоянното увеличаване на доволните клиенти на Врати Doormann!

[porto_carousel stage_padding=“0″ margin=“10″ autoplay=“yes“ autoplay_timeout=“3000″ items=“1″ items_lg=“1″ items_md=“1″ items_sm=“1″ items_xs=“1″ show_dots=“yes“ loop=“yes“][porto_testimonial view=“simple“ name=“Елена“ company=“Филипова“]

Къщата ми вече има нов вид и изглежда много по-добре с новата входна врата. Доста време обикалях докато намеря нещо подходящо, препоръчвам ви го.

[/porto_testimonial][porto_testimonial view=“simple“ name=“Иван“ role=“Димитров“]Доволен съм от качеството и монтажа на интериорната врата. Времето на монтажа бе съобразено с моето свободно време, за което – Благодаря! Препоръчвам[/porto_testimonial][/porto_carousel]

Убедете се в качеството на предлаганите от нас продукти и вижте разнообразието от модели и цветова гама, като посетите нашият обект с шоурум на територията на гр. Варна:

Варна – бул. Христо Смирненски 17

Помислили сме и за нашите клиенти в градовете София, Пловдив, Бургас, Русе, Добрич, Пазарджик, Стара Загора, Кърджали, Велико Търново и Свищов, където също имаме обекти с шоурум:

Call Now Button